About Me

M-am nascut in Constanta, am 24 de ani, iar de un an de zile locuiesc in Bucuresti. Cosmeticele sunt pasiunea mea de cand am primit prima trusa de machiaj, Lancôme Absolu Voyage, adusa din Singapore de catre tatal meu la intoarcerea dintr-un voiaj. A fost love at first blending!

De atunci am inceput sa experimentez diverse tehnici si sa ma documentez pentru a fi up to date cu tendintele din lumea beauty-ului. Ulterior, pentru a ma perfectiona, am urmat un curs de unghii pentru a invata intr-un mod profesionist aplicarea gelului si a ojei semipermanente. Nu m-am oprit aici, am decis sa particip la un curs de make up al Ramonei Chirita, unde am beneficiat de un training oferit de o echipa foarte bine pregatita. Mi-am pus la punct tehnicile de make up, de promovare si am invatat sa lucrez cu produse din gama high-end.

Mi-am dorit si am reusit sa profesez ca makeup artist. Astazi realizez machiaje pentru evenimente, mirese, photoshooting-uri si machiaje de zi/seara intr-un mod profesionist. Satisfactia clientelor deriva din pasiunea mea si din dorinta de a oferi servicii de cea mai buna calitate.

Pentru colaborari, programari sau alte informatii am rugamintea sa ma contactati la adresa de email alexandra@ciobanu.me sau pe Facebook.