Review | Paula’s Choice Sunscreen

Acum ca a venit vara tenul are nevoie de o atentie speciala, intrucat nu vrem la sfarsitul verii sa avem tenul imbatranit si plin de pete de la soare. Odata ce incepe sezonul cald, caut o crema care sa ma protejeze de razele ultraviolete, dar care sa nu imi incarce tenul. In trecut am folosit tot felul de creme cu protectie solara, insa prea putine s-au purtat cum trebuie pe tenul meu. Dupa multe review-uri studiate am dat de aceasta crema: Paula’s Choice Resist Super-Light Wrinkle Defense SPF 30.

Descrierea oficiala:

Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 este o cremă hidratantă de zi cu protecţie solară concepută pentru tenul gras şi mixt care prezintă semne de îmbătrânire. Este o formulă care nu doar protejează pielea de efectele negative cauzate de soare, ci o şi fortifică cu antioxidanţi puternici cu rol de reparare şi stimulare a producerii de colagen pentru o piele mai fermă. Vei observa o culoare a pielii mai uniformă, cu mai puţine linii şi riduri vizibile şi o restaurare a strălucirii tinerească a pielii, cu aspect sănătos.

Eficient pentru: ten cu semne de îmbătrânire, riduri, pete roşii, pete maronii, pori dilataţi, piele foarte sensibilă, şi rozacee
Loţiune satinată care oferă un aspect final mat
Colorată, cu o nuanță naturală, potrivită tuturor tipurilor de ten (fără urme albe pe piele!)
Oferă protecţie solară cu minerale, cu spectru larg
Eficient şi aplicat în zona ochilor
Se completează perfect cu orice fond de ten Paula’s Choice
Produs 100% fără parfum

My experience:

Doua aspecte m-au convins sa o incerc. In primul rand aceasta crema se adreseaza tenului gras si in al doilea rand poate fi folosita ca baza de machiaj. Toate cremele cu protectie solara lasa o pelicula albicioasa pe piele ce face imposibila aplicarea unui fond de ten, nu este cazul pentru Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30.

Se intinde foarte usor pe ten si are o putere mare de matifiere, dar nu usuca tenul, actioneaza exact ca un primer matifiant. Este foarte comfortabila pe ten, chiar si sub fondul de ten. Ofera fondului de ten o baza buna de care sa se “tina” .

Ceea ce m-a impresionat este ca o poti aplica chiar si in zona ochilor, lucru pe care nu indrazneam sa-l fac cu alte creme. Imi place sa o folosesc impreuna cu fondul de ten de la Revlon si cu foarte putina pudra unde am mai multa nevoie de matifiere. A rezistat cu brio 6 ore fara sa lucesc ca un bec.
Singurul downside este ca nu este waterproof si trebuie sa o reaplic ori de cate ori ies din apa, dar acest aspect negativ il pot trece cu vederea avand in vedere celelalte aspecte pozitive.

Alexa

Alexa

Travel, MakeUp Enthusiast and Nature Lover.