Review | Paleta Make Up For Ever

Descrierea oficiala:

Artistul Dany Sanz a selectat in aceasta paleta 9 nuante neutre –in 3 trio-uri – ale noului Artist Shadow pentru a crea look-uri nud fara efort. Formula inovatoare “gel-pulbere”, are o textura neteda si culori foarte intense .

My experience:

Aceasta paleta se numeste “Nudes you need”, lucru care este in mare parte adevarat. Toate avem nevoie de o paleta cu nuante nude pe care sa o putem folosi zi/seara.
Desi detin multe palete de farduri, nu am rezistat sa nu o achizitionez si pe aceasta. I know, detin multe palete cu nuante neutre, dar aceasta paleta m-a fermecat efectiv. In plus nu aveam nici o paleta de genul acesta, doar nuante sidefate si satinate. La prima vedere nu m-a impresionat, era doar o alta paleta cu nuante neutre, insa la primul swatch am vazut cat de cremoase si pigmentate sunt. Sunt culori la care poti gasi un dupe, dar calitatea acestei palete este net superioara. Aceasta paleta este perfecta pentru vara, avand culori calde dar si reci, sidefate care cer aplicate pe un ten bronzat.
Are un ambalaj foarte simplu si practic, desi speram ca paleta sa fie magnetica si sa pot pune alte farduri rezerva in momentul in care le termin, nu este. How cute is the cover art?


Calitatea fardurilor este excelenta, rezista foarte bine chiar si pe pleoapele mele uleioase. Eu aplic primer de obicei dar arata la fel de bine si fara, culoarea arata exact ca in paleta. De abia dupa 9-10 ore s-a strans putin in coltul interior al ochiului. Se aplica usor, se blenduiesc foarte bine fara prea multa bataie de cap, insa fiind farduri sidefate, curge putin din sidef pe fata. Nu este nimic deranjant intrucat sunt particule foarte fine si chiar ofera un look mai dewy. Aceasta paleta ar fi avut nevoie si de cateva nuante mate, intrucat ai nevoie de o culoare de tranzitie, dar nu cred ca exista paleta perfecta. Imi place ca are nuante neutre cu subtonuri atat reci cat si calde, care se potrivesc pe toate nuantele de ten.

Swatchuri

 

Pret: 200 lei (www.salonprovider.ro)

Alexa

Alexa

Travel, MakeUp Enthusiast and Nature Lover.