Review | Baza antishine & hidratanta Atelier Paris

BAZA ANTISHINE MAKE-UP ATELIER PARIS

Descrierea oficiala

Emulsia universala antishine transparenta, cu putere de absorbtie ridicată. Sferele de siliciu neutralizeaza eliminările glandelor sebacee. Contribuie la îngustarea porilor dilatati, tenul pastrandu-si aspectul mat si catifelat, fara aplicarea de pudra si fond de ten. Asigura rezistenta machiajului pe parcursul intregii zile. Se recomanda pentru tenul gras si acneic. Indispensabila pentru sedinte foto si video.

My experience

Folosesc acest primer in zilele in care stiu ca urmeaza sa umblu o zi intreaga si nu am timp sa-mi retusez machiajul. Este un primer bun, dar nu de purtat zi de zi intrucat tinde sa usuce tenul destul de tare. In zona T de obicei sunt foarte uleioasa, insa dupa ce am purtat cateva zile la rand aceasta baza am observat ca pe nas si frunte mi-au aparut niste cojite. Este posibil sa am tenul mai sensibil, poate sunt persoane care l-au folosit si nu au avut nici o reactie pe ten (Guilty as charged, eu nu prea folosesc seara creme hidratante pe ten, asa cum ar trebui). Face ceea ce promite, matifiaza, nu lasa sebumul sa treaca si chiar asigura rezistenta machiajului, are un miros destul de puternic si neplacut dar care dispare dupa aplicare. Intra foarte repede in piele, avand nevoie de o cantitate mica de produs, lasa pielea foarte fina iar fondul de ten se aplica foarte usor. Atentie! Nu o folositi sub ochi sau in zonele unde aveti riduri intrucat le scoate in evidenta. Recomandarea mea este sa o aplicati strict unde aveti nevoie, spre exemplu zona T si sa va hidratati bine tenul inainte.

Pret: 125 lei (www.magazinuldemakeup.ro)

BAZA TEN USCAT SI NORMAL MAKE-UP ATELIER PARIS

Descrierea oficiala

Baza pentru make-up cu tentă verzuie, neutralizează roşeaţă, uniformizînd tonul feţei. Totodată, hidratează, hrănește si protejează tenul de efectele nocive ale mediului. Conţine extracte naturale de germeni de grâu, are un efect antioxidant, conţine acizi graşi şi vitaminele E şi F, cu un efect de regenerare, conferă suplețe şi prospeţime tenului. Aceasta formează o peliculă subţire pe tenul feţei, care permite tonului de bază să se menţină mai mult timp şi să se aplice uniform pe ten. Se recomandă tenurilor uscate şi normale pentru utilizarea zilnică.

My experience

Pentru mine produsele hidratante pentru ten uscat/normal erau un mare No, NO, insa de cativa ani tenul meu devine foarte uscat iarna. Avand un ten mixt, niciodata nu mi-am cumparat produse care nu mi se adreseaza, insa aceasta baza o folosesc pe cliente iar in aceasta iarna am avut nevoie de ceva extra hidratant pe ten. Nu am folosit-o zilnic, ci doar cand simteam ca ma strange tenul, aveam cojite, iar aplicarea fondului de ten era un chin. Hidrateaza foarte bine, diminueaza aspectul acela inestetic al cojitelor si nu incarca tenul. Aceasta baza o puteti folosi zilnic, spre deosebire de cea antishine.

Pret: 94 lei (www.magazinuldemakeup.ro)

Alexa

Alexa

Travel, MakeUp Enthusiast and Nature Lover.