Review | Pudra perlata Make-up Atelier Paris


Descrierea oficiala

Pudra perlata reflecta lumina si da stralucire machiajului. Pentru un efect mai luminos, pudra perlata se aplica pe intreaga pleoapa ca baza. Pudra perlata intensifica nuanta fardului de pleoape, iar daca se aplica la sfarsit, peste fardul de pleoape, va da o stralucire rafinata machiajului. Se foloseste pentru toate tipurile de machiaj: de salon, podium, body si face-art. Se amesteca usor cu alte texturi.

My experience

Am descoperit aceasta pudra cand inca eram la scoala de make-up, a fost dragoste la prima vedere. Pudra a fost conceputa pentru a fi folosita pe pleoapa, este extrem de versatila drept pentru care o folosesc oriunde am nevoie de iluminare – pe pometi, arcada, deasupra buzei. Eu detin nuanta PP21, care are irizatii usor aurii si orange. Se aplica foarte usor, iar in functie de efectul dorit mai poti pune un strat de pudra pentru un rezultat wow!  Rezista foarte bine pe ten, chiar daca este pulbere, fara a-si pierde din intensitate pe parcursul zilei. Se poate amesteca cu alte texturi si farduri, astfel cu ajutorul acestei pudre dintr-un fard mat poti obtine un efect sidefat. Avand in vedere ca o folosesc zilnic, atat pentru mine cat si pentru cliente, am consumat o cantitate neasteptat de mica.

De abia astept sa imi comand alte nuante, urmatoarea pe lista este PP04, care are niste reflexii aurii superbe si la vara o sa arate superb pe pometi.

 

Pret: 66 lei (www.magazinuldemakeup.ro)

Alexa

Alexa

Travel, MakeUp Enthusiast and Nature Lover.