Review & Swatchuri | Melkior Eyeshadows

Asa cum am promis, am revenit cu swatchuri si un review pentru fardurile Melkior. Toata luna Martie cei de la Melkior au avut diverse oferte la farduri si nu numai. Intrucat nu am putut sa trec cu vederea toate ofertele, am comandat 24 de farduri si am primit bonus 2 palete magnetice. Fiecare fard costa 17 Lei (pastiluta rezerva), au o gama variata de culori si texturi (mate, sifefate si metalice), iar calitatea lor este hands down. Cand le-am incercat pentru prima data, m-am gandit ca seamana foarte mult cu fardurile de la Atelier Paris, doar ca la un pret mult mai bun.

Pigmentatie:┬áSunt foarte pigmentate, cel putin majoritatea – cele sidefate sunt putin cam prafoase si tind sa cada de pe pleoapa. Le aplic cu pensula Nastelle nr. 115 prin tapotare.

Blendability: Se blenduiesc foarte usor, avand o textura usor cremoasa si fina, am fost chiar impresionata de cat de bine se blenduiesc.

Rezistenta: Eu aplic full coverul de la Makeup For Ever, putina pudra intrucat am pleoapa uleioasa si rezista fara nici o problema o zi intreaga, fara a se strange in pliu.

Concluzie
Fardurile de la Melkior merita fiecare banut. Au un pret foarte bun, calitatea este exceptionala, foarte pigmentate si rezista o zi intreaga. De abia astept sa incerc si alte nuante.

Swatchuri

Make-up looks with the eyeshadow palette

Alexa

Alexa

Travel, MakeUp Enthusiast and Nature Lover.